Nyheter:

BRF - Dela BRFer mellan kontoren

Den som är Bolagsadmin kan nu tilldela BRFer mellan olika kontor. Det innebär att om ett kontor vill ha tillgång till ett annat kontors BRFer så får man kontakta den som är Bolagsadmin. Man kan inte tilldela vissa BRFer utan samtliga BRFer delas mellan kontoren.

Gå in på kontoret som man vill dela med. Där finns fliken ”Tilldela BRF”

Välj kontor att dela med i fältet. Se i bilden nedan:

Budgivning via BudID

Nu är fyra testkontor igång och använder BudID i Mspecs. BudID är en ny smart budgivningstjänst i Mspecs som kopplar ihop spekulant, mäklare och bank med ambitionen att verifiera både identitet (BankID) och lånelöfte.
Läs mer om Budid i Mspecs här. Kontakta BudID om du är intresserad av tjänsten.
Håll också utkik i kommande nyhetsbrev.

Försäljningsrapport - Export till Excel
Ytterligare kolumner finns nu i Excel.

Kapitalvinstberäkning

Årets K-blanketter finns nu i Mspecs.

Hemnet uppdaterar sina villkor den 6:e december

Ändringen finns som ett enskilt dokument som heter ”Hemnet annonsavtal (Hemnet Bas) GÄLLER FROM 2021-12-06”.

Den 6:e december kommer övriga dokument, där Hemnetavtalet ingår, att ha uppdaterats.

Projekt - Importera från Excel

Nu kan man också importera handpenningsbelopp

Förbättringar:

Anteckningar
Vid utskrift döljs mäklarens personnummer.

Dokumentpaket

Det har skett en del förändringar i flera dokument.

De av er som har dokumentpaket behöver därför uppdatera en del dokument i paketen.

Den som har Kontorsadmin eller juristbehörighet ska därför gå in i ”Dokumenthantering”.

Gå till ”Dokumentpaket” och klicka på de blåa, snurrande pilarna.

Då blir paketen uppdaterade med de senaste versionerna av dokumenten.

E-post -”Lägg till epostmottagare”

Visar tydligare vilka mottagare som lagts till.