1. Gå till dokument i vänstermenyn på objektet och sedan till fliken filer.

2. De filer som är ibockade som "Visa på Internet" kommer att publiceras till hemsidan nästa gång du publicerar.

3. Om du vill lägga till webbadresser på hemsidan går du till dokument i vänstermenyn och öppnar fliken "Webbadresser".
Klicka sedan på "Lägg till" och fyll i titel och klistra in adressen till hemsidan du vill länka till i fältet "URL", viktigt att "Publik" är ibockat för att det ska visas: