Lägg till matchningsfält

Du kan lägga till nya matchningsfält när du är inloggad som administratör.

Tryck uppe i högra hörnet för att komma till företagsinställningarna:

Skrolla sedan ner till fältet för matchningsfält. Tryck på lägg till för att lägga till generella matchningsfält som du sedan kan lägga till under fliken grunddata på respektive objekt.

Lägg till önskemål på kontakt

Tryck på kontakter när du befinner dig i flödesvyn och sedan på kontakter igen. Klicka på de tre prickarna längst ut till höger och sedan på alternativet önskemål.

Du kan också lägga in dina önskemål på kontaktkortet, klicka på kontakten och välj sedan fliken önskemål.

Välj sedan vilket objektskategori det gäller, samt övriga kriterier och sedan på knappen spara.

Vill du göra ändringar sedan i önskemålet kan du klicka på kugghjulet ute till höger. Vill man lägga till flera önskemål klickar man på samma plus igen för att lägga till flera.

Matcha objekt mot kontakter

Gå till Listor i den övre menyraden när du befinner dig i flödesvyn, tryck sedan på lista uppdrag.

Välj vilket objekt du vill matcha mot genom att klicka på kugghjulet längst ut till höger på objektet, och sedan matcha. När du klickat på den knappen får du upp de kontakter som matchar in på objektet. Bocka i de du önskar skicka matchningsmejlet till.