"Vi förbereder releasen av vår flödesvy i en beta-version, och har lagt mycket fokus på den. Missa inte webinariet den 8/10 om du är intresserad av att testa den! Vi har nu lagt till en funktion för att skicka bankID-verifieringen via sms. Till objektbeskrivningen kan du nu välja PDF-er som bilagor." Joakim Spåre, Produktägare Mspecs.

Anmäl dig till webbinar i nya flödesvyn den 8/10 kl. 09:00-10:00 HÄR

Ändringarna är preliminära och kan komma att ändras. Fullständig information om vad uppdateringen innehåller, hittar ni nedan på torsdag den 3/10

Nya uppdateringar

Verifiera kontakt via Bank-ID - Nu kan man skicka ut verifieringen via SMS, tidigare har det endast gått via mail.

Nu är det möjligt att publicera video till Hemnet. Lägg först till videon på objektet. Du kan sen lägga till videon i Hemnet annonsen via fliken "bilder". HÄR är länk till en mer utförlig beskrivning.

SMS-utskick vid betalning av handpenning - nu kan du skicka sms till säljaren när köparen betalat in handpenningen och när handpenningen betalats in till säljaren/säljarnas handpenningkonton.

Vi har utökat språkstödet. Nu finns det att använda även i övrigt fältet.

Nu finns möjligheten att lägga till bilagor på objektsbeskrivningen. När du klickar på markerad knapp kommer en lista på de filer du har på objektet upp och där väljer man vilka som ska läggas till.

Nya lantmäterikartor - Nu finns möjligheten att "fylla området" för att tydligare markera fastigheten. Det finns även möjlighet att beställa flygfoto som lantmäterikarta. Se bilder.

Funktionen fungerar på alla nya objekt som skapas efter 2/10.

På övriga objekt behöver du beställa posten "Fastighet" från lantmäteriet, detta för att hämta in koordinater til nya kartorna.

Nya dokument - Vi har tagit fram en formulering för att kunna ha en separat dödsbodelägarfullmakt.

Förbättingar/buggfixar

Vi har rättat till mallen för bud-SMS med mellanslag som saknades.