"Vårt arbete med Mspecs 2.0 går nu över från skiss-stadiet till att börja utveckla objektssidorna för småhus pch bostadsrätt. Vår förhoppning är att vi ska kunna börja med interna tester efter sommaren, för att sedan successivt släppa på våra betatestare i referensgrupperna. I den här releasen har vi jobbat mycket med önskemål via supporten på befintliga Mspecs." Joakim Spåre, produktägare. 


Ändringarna är preliminära och kan komma att ändras. Fullständig information om vad uppdateringen innehåller, hittar ni nedan på torsdag den 13/6Nya uppdateringar 


Det går nu att kopiera byggnader inne på en bostadsrättsförening. All information följer med till kopian som man endast behöver byta namn/adress på. Förbättringar/buggfixar


Kommentaren på cashflowkalkylen är nu tillbaka vid utskrift. 

När säljare/köpare har utländskt personnummer som fylls i under fliken "extra information" visas det nu i dokument och likvidavräkning. 


Kundens sida

Knappen "skicka igen" öppnar nu upp ett låst formulär samt skickar automatiskt ett mail till säljaren med information om att formuläret har öppnats upp av mäklaren. 


Mspecs premium hemsida

OBS! Uppdateringar nedan gäller endast användare som nyttjar Mspecs egen premium hemsida.


Rubriken "Bostadstyp" ändras till "Objekt". 

När det inte finns någon information under rubriken byggnad döljs den. 

Intresseanmälan som görs på en bostad har tidigare endast kommit som ett mail till mäklaren. Nu hamnar intressenten även under fliken "spekulanter" på objektet. 

Nu finns det ett värderingsformulär på hemsidan där potentiella säljare kan fylla i sina uppgifter för att bli kontaktad av mäklaren.