Release 2023-11-08

Vi jobbar för fullt med övergången till vår nya plattform, och har precis börjat planera våra möten med referensgrupperna. Parallellt med det har vi några nyheter kring BRF-hanteringen, förbättringar på Kundens sida och rättat till några buggar. -Joakim Spåre, produktägare Mspecs.

Bostadsrättsföreningar:
Det går nu att lägga in bilder under "byggnad" i bostadsrättsföreningar.

Parkering:

Ett nytt fält, om parkering finns - Ja/nej.  Denna funktionen kommer dels ut via API till er hemsida, men finns också även för att marknadsplatser/statistiktjänster ska kunna samla in den datan.

Uteplats/balkong under "rum":

Nu kan ni lägga till om uteplats/balkong finns - ja/nej under fliken "rum" i objekten. Denna funktionen kommer dels ut via API till er hemsida, men finns också även för att marknadsplatser/statistiktjänster ska kunna samla in den datan.

Idealista:

Förbättringar har gjorts i Idealista-modalen gällande "våningsplan".

Lantbruk:
API:et för lantbruk innehåller nu mer information, om byggnader på fastighetsutdragen.

På småhusbyggnader kopplade till lantbruk kan du nu ange försäkringskostnad.

Buggfixar:
Hemnet - I vissa fall har visningar blivit dolda per automatik på Hemnet, det är nu åtgärdat.

Kundens sida - i första versionen av frågelistan på kundens sida saknades bilagan. Detta är nu åtgärdat.