För att markera alla publika bilder och skicka iväg dessa som epost eller spara ned som en pdf - följ enligt stegen nedan:

1. Klicka på "Markera alla" uppe i högra hörnet i bildfliken.

2. När alla publika bilder blivit markerade, klicka på "Skriv ut/e-post. Välj hur många bilder per sida och klicka på e-post eller skriv ut. OBS! Vi rekommenderar att välja 6 bilder per sida, för att kunna mejla iväg på ett utskick, om många bilder finns på ett objekt.

3. Lägg sedan till mottagare, ämne och skicka. Bilderna har sparats som en PDF i mejlet.