Det är endast den/de personer med kontorsadmin behörighet som kan aktivera Wint.

1. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och välj Kontorsinställningar, välj sedan de kontor du vill aktivera tjänsten för.

2. Klicka på Tjänster och sedan på plustecknet

3. Sök efter Wint i sökfältet och klicka sedan på plustecknet på boxen.

4. Du får då upp en ruta, scrolla längst ner och klicka på Spara.

Att aktivera tjänsten på ett uppdrag

1. Klicka på Tjänster inne på de objekt du önskar aktivera Wint för.

2. Du hittar Wint i listan över dina objekt, klicka då Beställ.