Det är endast den/de personer med kontorsadmin-behörighet som kan aktivera Wint på kontorsnivå, förutsatt att den som är licensadmin/bolagsadmin har lagt till Wint med kontorsdelegering.

Hur kontorsadmin aktiverar Wint på kontoret:

1. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet och välj Kontorsinställningar, välj sedan de kontor du vill aktivera tjänsten för.

2. Klicka på Tjänster och sedan på plustecknet

3. Sök efter Wint i sökfältet och klicka sedan på plustecknet på boxen.

4. Du får då upp en ruta, klicka på "tvinga aktivering för" och välj Alla.

5. Scrolla längst ner och klicka på Spara.

Att aktivera tjänsten på ett uppdrag

Detta steg behövs bara om ni INTE har satt "tvinga aktivering för" när tjänsten lades till eller om du vill aktivera tjänsten på ett objekt som skapades innan tjänsten lades till på kontoret med tvingande aktivering när uppdrag skapas.
Då behöver du aktivera tjänsten på varje enskilt objekt för att Wint ska få tillgång till information om uppdraget:

1. Klicka på Tjänster inne på de objekt du önskar aktivera Wint för.

2. Du hittar Wint i listan med tillgängliga tjänster och klicka på Beställ.