Om objektet har rätt gatuadress men kartan på exempelvis er hemsida visas fel, måste koordinaterna ändras.

Gå in i objektet under fliken Objektsinfo -> Närområde. Där kan koordinaterna skrivas in manuellt på Lattitud och Longitud. Ni kan även klicka på "redigera koordinater" och sedan placera ut exakt var nålen ska sitta genom att dubbelklicka på området på kartan.  Längst ned i högra hörnet kan ni zooma in eller ut via + och - tecknet.

Klicka sedan på "Spara redigering" när nålen är rätt placerad.

Uppdatera sedan publiceringen till er hemsida via marknad -> Publicera -> Uppdatera hemsida.