Har ni fått en faktura från Mspecs och upptäcker att det är fel fakturaadress eller att ni vill byta e-post som fakturan ska skickas till kan ni följa dessa steg. För att ändra Mspecs fakturainfo, görs detta i kontorsinställningar. Det är endast kontorsadmins som kan ändra dessa inställningar.

[1]Klicka på ditt namn i Mspecs i högra hörnet och sedan på [2] kontorsinställningar. [3] Klicka upp kontoret som ni vill ändra uppgifterna till.

[4] Klicka på Mspecs fakturainfo när ni öppnat kontoret. Här kan ni ändra fakturauppgifterna. Längst ned på sidan ser ni fakturor som skickats ut från Mspecs till ert kontor. Om ni vill ändra e-post som Mspecs skickar ut fakturan till, gör ni det på [5] Fakturamottagarens e-post.

[6] Ni kan även se om fakturorna är betalda under "status". Om ni önskar att se en specifikation på fakturan som skickats ut kan ni klicka på fakturanumret. Då visas exakta datum och användare som exempelvis tagit ett utdrag från lantmäteriet eller skickat SMS från systemet:

Om ni inte har ett kontor i Mspecs, hittar ni Mspecs fakturainfo under företagsinställningar:

OBS! Mspecs fakturainfo har inget att göra med fakturor som ni själva skapar i systemet och skickar till era säljare/köpare.