Uppdatera var Mspecs fakturor ska skickas.

Om ni önskar att uppdatera Mspecs fakturainfo kan ni göra det enligt nedan. Mspecs fakturainfo är endast till till för fakturering som Mspecs skickar ut till dig en gång i månaden för er licens, inte något som är mellan dig som mäklare och säljare/köpare.

1. Kontorsadmin kan gå in på "Kontorsinställningar". 2.Öppna upp kontoret som ni vill uppdatera fakturainformationen till.

3.Klicka på "Mspecs fakrurainfo" och uppdatera uppgifterna som vill ha fakturorna skickade till.