Koppla ert Office365 på nytt
Det finns 2 olika alternativ för att koppla Office365 på nytt. Följ manualen för det alternativet som kommer upp när du försöker logga in.

1. Klicka på ert namn uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Gå till "Mina inställningar" i menyn.

3. Öppna fliken "kalender- och mailinställniningar".

4. Klicka på knappen "LOGIN OFFICE365".

5. Nu kommer ni:

-Alternativ 1) Skickas till en sida för inloggning, där behöver ni acceptera villkoren, för att sedan logga in.

-Alternativ 2) Skickas till en sida där "Godkännande krävs av din administratör", då behöver du kontakta ditt huvudkontor/webbyrå gällande detta.  Den rutan ser ut ungefär såhär:

6. När allting är klart kommer det stå "LOGOUT OFFICE 365".