Om det inte går att klicka på "FÖRDELA BELOPPET PÅ FLERA KONTON" på säljarens sida i likvidavräkningen, beror det på att ett av säljarnas konto redan är förvalt.

1. Klicka därför på "välj" efter raden "säljarens konto" så att inget konto är valt.

2. Därefter kan ni klicka på att fördela beloppet på flera konton och klicka på den blå kappen "lägg till".

3. Välj vilka konton som summan ska fördelas på. Det går att välja mellan att skriva in beloppet själv, fördela på andelar eller att fördela belopp jämnt mellan säljarna. Klicka sedan på lägg till.