Grundinställningar – Externa tjänster

Om det är första gången du ska publicera på Hemnet, Blocket, Bonnier Bostadsbox, Objektvision eller Bovision finns det en del grundinställningar som behöver utföras.


Gå till dina företagsinställningar/kontorsinställningar i Admin-kontot genom att klicka uppe i högra hörnet i Mspecs och sedan på ”Företagsinställningar/Kontorsinställningar”.


Inne i inställningarna finner du en flik som heter ”Externa tjänster”.  Fyll i information under respektive flik på de marknadsplatser du vill använda dig utav.Hemnet

I dina Företagsinställningar- Externa tjänster, hittar du fliken för Hemnet.

Fyll i företagets uppgifter.Hemsida URL: http://master.mspecsweb.se/broker000/ eller: http://maklarenshemsida.se
(Din hemside-adress)


Förutsättningar för Hemnet

När du bytt från annat system till Mspecs eller om du inte har ett konto hos Hemnet sedan tidigare måste du kontakta Hemnet vid din första publicering.

Kontakta maklarsupport@hemnet.se eller besök http://www.hemnet.se/om/kontaktObjektvision

Objektvision är en plattform för att publicera kommersiella objekt. Du behöver kontakta Objektvision för att få ett Kundnummer och ett lösenord. När du gjort det fyller du i uppgifterna under fliken Externa tjänster och sedan Objektvision.


Maila: support@objektvision.seBonnier Bostadsboxen

Inställningarna för Bonnier Bostadsboxen liknar inställningarna för blocket. Du behöver kontakta Bonnier Bostadsboxen och be om ett ”ID” som sedan läggs in i Externa tjänster.


Maila: bostad@bonniernews.se
Bovision

För att publicera på Bovision.se behöver du kontakta Bovision och be om ett ”Kund ID” och ett lösenord som sedan läggs in i Externa tjänster.

Maila: support@bovision.se