I detta dokument kommer vi beskriva hur du publicerar en bostad som såld beroende på vilka godkännanden du fått från köpare/säljare om publicering av slutpris.

Publicera som såld med slutpris

1. Klicka i båda rutorna. Att säljare/köpare godkänner att slutpris används i marknadsföring samt att säljare/köpare godkänner att bostadsförsäljningen används i marknadsföring.

2. Klicka på kugghjulet

3. Publicera bostaden som såld.

Publicera som såld utan slutpris

1. Klicka endast i att säljare/köpare godkänner att bostadsförsäljningen får användas i marknadsföring.

2. Klicka på kugghjulet.

3. Klicka på publicera som såld.

Nu kommer annonsen att publiceras på er hemsida utan slutpris.

Avpublicera utan att visa som såld på marknadsplatser

1. Klicka inte i någon av godkännanderutorna

2. Klicka på avpublicera på alla marknadsplatser/Gå in på varje marknadsplats och avpublicera på var för sig.

3. Nu kommer inte slutpris att publiceras på tex. Hemnet och den kommer inte att synas på er hemsida.