I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur man skickar slutpris till Boneo, samt hur man inte skickar slutpris.

1. I objektet i Mspecs klickar ni på marknad i vänstermenyn, sedan fliken publicera. Leta upp Boneo bland marknadsplatserna och klicka på kugghjulet. Efter att man klickat på kugghjulet finns det två alternativ.

2. Klickar man på alternativet avpublicera så skickar man inget slutpris till Boneo. Objektet kommer att tas ned från deras marknadsplats. Väljer man publicera som och sedan alternativet såld så skickar man slutpriset, med förutsättning att man fyllt i slutpriset på objektet i Mspecs. Objektet försvinner också från deras marknadsplats.

3. För att säkerställa att slutpris är inlagt, klicka på kontrakt i vänstermenyn och sedan fliken kontraktsinformation. Fyll i slutpris under fältet slutpris.