Om du önskar beställa bilder, en besiktning, objektsbeskrivning etc. följer du stegen nedan:

1. Börja med att klicka på Tjänster i vänstermenyn.
  2. Fäll ut fliken Tjänster.
  3. Leta upp önskad leverantör, klicka antingen på "beställ" eller på kugghjulet till höger för att läsa mer eller öppna inställningar. När ni klickat "beställ" skickas du därefter till leverantören, för att lägga din beställning.
  4. När en beställning är gjord på vald leverantör, kommer den att visas under Beställda.