I den här manualen visar vi hur man anmäler sig till en visning, samt hur man avbokar sin visningsanmälan.

1. När spekulanten har anmält sig till en visning via hemsidan, så får de ett mejl med en bekräftelse på inbokad tid för visning.

2. Om spekulanten vill avboka sin anmälan för visningen så kan de klicka på knappen "avboka" som finns längst ned till höger i mejlet. Därefter kommer en bekräftelse om avbokningen upp direkt för spekulanten. När platsen är avbokad, försvinner även spekulantens koppling till visningen och mäklaren får ett mejl om vem som avbokat sin plats.