Uppgifterna är preliminära och kan komma att ändras.

• E-post – Lägg till mottagare – Om det är en bostadsrätt visas nu föreningens e-postadress också i förslagen.

• Dokument - att välja olika alternativ i en grupp krävde flera klick. Nu visas gruppalternativen i en lista där man kan välja rätt alternativ direkt.

•  Likvidavräkning – Vid mejl kommer text om skriftliga pantbrev nu med.

• Marknadsvärdering – om säljare eller köpare läggs till som beställare så visas nu ägarandelar.

• Mäklarjournalen - möjlighet att sätta datum och vem som utfört journalposten för alla poster i en flik.

• Närområde - Under kartan kan man nu kopiera länken till objektets adress. Länken kan sedan kopieras in i google maps för att få en vägbeskrivning.

• Projekt – köparens namn visas nu i ”Lista uppdrag”.

• Projekt – importera från excel – nu går det att importera ”Beskrivning månadsavgift”.

• Projekt – massändra i flera objekt – nu kan man massändra tillträdesdag.

• Projekt – nu kan man lägga till uppgifter på säljaren i projektet och därifrån uppdatera uppgifterna på alla objekt i projektet.
  • Marknadsvärdering – om säljare eller köpare läggs till som beställare så visas nu ägarandelar.

• Webbadresser - ny kategori ”Byggarens projektsida”.

Åtgärder:

• Bilder - Åtgärdade så att det blir lättare att dra och släppa.
  • Marknadsvärdering – avsnitt som blev ihopklumpade är nu åtgärdat.
  • Projekt – Bilder blev felskalade nu åtgärdat.