I denna handledning kommer vi att gå igenom hur man gör en beställning till Diakrit samt hur man hämtar upp bilderna till sitt uppdrag när leveransen kommit.

1. För att beställa, gå in i ditt uppdrag som du önskar beställa ifrån. Klicka på tjänster i vänstermenyn, leta sedan fram Diakrit bland leverantörerna. Klicka på den blåa raden.

2. Klicka på knappen "beställ gå till leverantören" för att gå vidare med din beställning.

3. När beställningen sedan kommit finns det ett rött utropstecken på ditt objekt i flödesvyn. Klicka på tjänster, välj beställningar och leveranser och klicka på raden för leveransen. När du klickat där, välj då datum och tid för leveransen så expanderas fältet, du kan se alla bilder samt kopiera över dem i uppdraget.