Förbättringar

• Bilder – Nu kan man ladda ner jpg/png-bilder till sin dator.
    - Markera de bilder du vill ladda ner i kryssrutorna ute till höger.
    - Tryck på Nedladdning av markerade bilder.

• Bostadsrätt – Nya alternativ i ”Ingår i avgiften”: TV via fiber och IP-telefoni.

• Budgivning – Det går att lägga bud även från listan med budgivare.
    - Klicka på ”kugghjulet” för den budgivaren som du vill registrera ett bud på.

• Förbered tillträde – Textruta för att lägga in t.e.x kontaktuppgifter till bank.

• Förbered tillträde – ”Tillträdestid Säljare” föreslår samma tid i ”Tillträdestid Köpare”.

• Kryssen att ”Säljare/köpare godkänner marknadsföring….” visas nu också i publicera-fliken.

• Likvidavräkningen – Säljarens konto hämtas in automatiskt.

• Säljarfliken – Det visas tydligare om det är dödsbo.

•  Tillträdet - Nu kan du markera ”Klart för tillträde” och det visas i assistentlistan.

• Uppdragsfliken – Nu visas knapparna ”Hämta BRF” eller ”Beställ från Lantmäteriet”.

Åtgärder

• Klippboken – Fel när man försökte spara globalt är nu rättat.

• Publicera till Hemnet – Knappen ”Hämta uppdragsdata” än nu lättare att hitta.

• Spara filter – Det gick ej att spara filter vid vissa inställningar, nu åtgärdat.