• Användare - Ny checkbox: "Registrerad mäklare hos FMI".

• Användare - Ny roll: "Endast egna uppdrag".

Denna roll innebär att användaren endast har tillgång till sina egna uppdrag. Detta är användbart om en mäklare slutat och behöver ha åtkomst till ett objekt inför tillträde, då ser de inga övriga objekt.

• Användare - Ny roll: "Studentbehörighet".

En användare med denna roll har tillgång till Mspecs men kan inte publicera till hemsidan eller andra marknadsplatser.

• Användare - Sorteringsordning finns nu för att visa användarna i en viss ordning på hemsidan.
  • Kontorsinställningar - Nu finns möjligheten att lägga in koordinater för kontorets adress.
  • Lista assistent - Visar nu en kolumn med datum för "handpenning betald".
  • Marknadsvärdering - Ni kan nu lägga till filer direkt från uppdraget till marknadsvärderingen.

• Projekt  - Vid import från Excel går det nu att koppla pristyp.

• Tillträde - Datum när köparen blev godkänd i föreningen kan läggas in.

• Visning - Karantänsfunktionen är borttagen.
  • Visning  -Tidsseparerade visningar, kan nu utökas med en visning innan redan tillagda visningar.

Åtgärder

• Faktura - Korrekt ordning vid utskrift.
  • Fönsterskylt - A3 blir nu i rätt skala.
  • Lantmäteri - Anteckningar hamnar på rätt ställe.
  • Lantbruk - Redovisar nu taxeringsvärde lantbruk och småhus för sig.
  • Objektbeskrivning - Bilderna centreras.