Skyltfönster

Skyltfönster hittar ni genom att gå till marknadsfliken, därefter klicka er in på marknad och vidare ner till "fönsterskylt"-knappen.

I nästa steg väljer ni layout på fönsterskylten, stående eller liggande.

Önskar ni redigera rubriken eller er säljande beskrivning kan ni göra detta direkt i denna vyn. Ni klickar då på redigeringssymbolen till vänster om texten.

Det finns en del olika utskriftsval att välja mellan, ni finner dessa till uppe i det högra hörnet.

Du kan bl.a. välja att skriva ut med kort- eller lång säljande beskrivning och välja om en QR-kod önskas på skylten.

QR-koden gör att spekulanter kan ”Scanna in” objektet med mobilen och då länkas vidare till objektsbeskrivningen (alternativet fungerar endast om ni använder Mspecs objektsbeskrivning på er hemsida).

Tryck sedan på skriv ut för att skriva ut eller spara PDF:en. Ni sparar ner PDF:en genom att ändra skrivare till valet "Spara som PDF".

Önskar ni redigera formatet/storleken på skylten får ni spara ner den och därefter ändra till önskad storlek.