• Matchning – Datum för när önskemålet ändrades senast.

• Handläggare – Ny roll ”Uthyrare”.

• Förbered tillträde – Möjlighet att skicka mail till handläggaren på t.ex banken.

• GDPR – Knappar på kontaktkortet som gör det möjligt att glömma, göra utskick osv.

• GDPR – Brevetiketter för GDPR information via brevutskick. De etiketter som används är Avery L7180, det är 24 etiketter per A4 med storlek 70*36 mm.
  • Wordpress – Hemsidan för projekt visar nu även Biarea (min, max) och Månadsavgift (från, till).

• Objektsbeskrivning – Sparar senast valda utskriftsalternativ.

• Publicera – Blocket och Hemnet, knappar i överkant för lätt tillgång.

Åtgärdade brister:

• Hemnet – De visningar som har datum men ingen tid, kommer automatiskt få tiden 00:00 (tiden kommer ej att visas på Hemnet), för att det ska vara möjligt att publicera. Visningar utan datum och tid kommer inte med till publiceringen.
  • Dokument – Kugghjulet med val visas nu även i MS Edge webbläsare.
  • Fakturor – Plusgiro och bankgiro följer med när man skapar fristående fakturor.
  • Kommersiella – Text gällande boendekalkyl kommer inte med på nya uppdrag.
  • Kontaktlista – Möjligt att söka på mobilnummer.
  • Små skärmar – Scrolla i olika vyer fungerar bättre.
  • Visningsuppföljning – Enklare gränssnitt för att skicka SMS/E-post.
  • Wordpress – Standardhemssidan åtgärdat fel vid uppdatering av enskilda uppdrag.