Nya funktioner/förbättringar:

• Matchning - Möjlighet att markera och skicka ut matchningsmail till de som inte tidigare fått det på ett specifikt objekt.

• Visningsuppföljning – GDPR funktionalitet i sidomenyn till höger.

• Tidningsannons – Knapp för e-post tillagt och fält för media.

• Bilder – När man redigerar bilden visas numret på sorteringsordningen.

• Anteckningar – Ändrat till senaste anteckningen överst i listan.

• Lokaler – Ny status: hyresledig

• Projekt - Biarea och avgift i projektbeskrivning

• Mspecs standardhemsida – Menyknapp för GDPR information.

• Mspecs standardhemsida – Godkänn att personuppgifter lagras vid intresseanmälan.

• Publicera – Ny leverantör: Solhem.

• Publicera – Ny leverantör: NxtHome.

Åtgärdade brister:

• Faktura – Nu hämtas BG/PG från kontoret när man skapar  fristående fakturor.
  • Publicera - Åtgärdat så man nu kan publicera till marknadsplatserna via mobilen.
  • Fastighetsutdrag – Åtgärdat att sidbrytningen blir korrekt vid fastighetsutdrag med många inskrivningar.
  • Provision – Fältet för arvode ex moms är låst. Inmatning provision kan endast ske med inkl. moms.
  • Lantmäteriutdrag – Ändrat från Hyreslokal till Hyreshusmark lokaler.
  • Objektsbeskrivningen – Dubbletter av larmbeskrivningen borttaget.
  • Dokument – Klippboken visar numera knappar och text korrekt.
  • Matchning – Buggfixar för utskick.