• Kontakt – Går nu att hämta uppgifter från Hitta.se.

• Uppdrag – Ny status: Uppdraget uppsagt.
  • Publicera – Om fastighetsskatt saknas vid publicering visas en varningstext.

• Förbered tillträde – Varningstext visas om kontraktsdatum inte är ifyllt.

• Bilder – Fler kategorier inlagda: Bostadsbyggnader, Ekonomibyggnader, Skog och mark, Vägbeskrivning och Övrigt.

• Spekulantlista – Kommentar på spekulanten följer med vid utskrift.

Åtgärdade brister:

• Brev – Kreditförfrågan nu skrivs säljarens personnummer och namn ut.
  • Budgivning – Utökat med meddelande om budgivare hoppat av eller stannat.
  • Dokument – Varningstext om du ändrar uppgifter i sidomenyn som sparas i databasen.
  • Dokument –  Utländsk valuta skrivs ut korrekt.
  • Dokument – Belopp för reparationsfond skrivs ut korrekt.
  • Dokumentsignatur – Korrekt hantering av firmatecknare.
  • Fakturor – Mspecs fakturaspecifikation förbättrad med användare som skapat kostnaden.
  • Kapitalvinst – Lägenhetsnummer kommer in korrekt.
  • Kontraktsinformation – Manuell beloppstext skrivs ut som det står i fältet.Objektsbeskrivning – För lokaler, visas nu objektstypen "Övrigt" korrekt.
  • Lantmäteriutdrag – Bugg vid andelstal åtgärdat.
  • Listor – Exportera till Excel fungerar nu.
  • Marknadsvärdering – Åtgärdat så att signatur och värderingsdatum skrivs ut korrekt.
  • Mobil – Förbättrat gränssnitt.
  • Mäklarjournalen – Förbättrat utseende/layout.
  • Objektstyp – Bättre hantering när man byter objektstyp.
  • Objektvision – Ytor kommer med vid publicering.
  • Projekt – Möjlighet att spara egna filter är nu åtgärdat.
  • Publicera – Blocket, på lokaler finns nu möjlighet att välja säljes eller uthyres.
  • Visningsuppföljning – Nu finns möjlighet för filtrering.

Integration

• Vi går över till OpenID Connect.