Nya funktioner/förbättringar

1. Kundkännedom – På kontaktkortet kan du nu välja fliken BankID för att verifiera kontakt.

2. Budgivning – Öppna kontakten från budgivaren

3. Utland – Steg 1 i att anpassa uppdrags meny och fält till utlandsprocess. Visning-, Budgivning-, Kontrakt- och Tillträdes-flikarna samt Mäklarjournalen döljs.

4. Utland -  Bostadsrätt: Lån och Pantförskrivnings flikar dolda
    Småhus/Tomt: Inteckningar, Lån, Övriga rättigheter och belastningar samt Taxeringsvärde flikar dolda

5. Dokument – Förbättrat gränssnitt med tydligare flervalsparagrafer (karusellval)

6. Dokument – Visar vilka paragrafer som är kopplade till en grupp

7. Dokument – Signaturer visar nu rätt kontaktflik (säljare, köpare osv)

8. Dokument – Tydligare markering när man lägger till ny paragraf

9. Dokument – Blå ram runt gula fält

10. Dokument – Lägg till ny paragraf nu med hjälptext om dra-och-släpp

11. Dokument – Val för att uppdatera ort/datum för samtliga signaturer alternativt endast säljares, köpares eller mäklares signatur.

12. Hemsida – vid publicering till hemsida visa länk i fliken till objektet på hemsidan

Åtgärdade brister

1. Rapport – Fixade knappar för mobil
  2. Dokument – Kopiera uppdrag tar nu med dokument korrekt
  3. Fastighetsskatt – Rätt beräkning i gränssnittet när det saknas värderingsenhet på mark
  4. Lantmäterikartor – Omgjord och förbättrad
  5. Budgivning – Förbättrad uppdragskoppling vid budgivning via SMS
  6. Marknadsvärdering – Med bild bugg fixad
  7. Dokument – Multiutskrift bugg fixad
  8. Bovision – Utökat med fält anpassade för Bovision
  9. Mobil – Förbättrad bildvisning