1. Gå in på Marknad i vänstermenyn på objektet ni vill publicera.

2. Fäll ut fliken "Publicera".

3. Klicka "Öppna" på den marknadsplatsen ni vill publicera till.

4. Börja alltid med att lokalisera knappen där det står "Hämta ny uppdragsdata - oftast i vänstra hörnet.

- Detta för alltid få in den senast tillagda/ändrade datan ifrån på systemet.

5. Dubbelkolla att all information är korrekt ifylld och att alla tvingande fält är ifyllda.

6. Klicka på "Spara" och "Publicera".

När ni publicerat objektet kommer ni se att det blivit tilldelad en status samt att en direktlänk till annonsen har skapats.

Bra att veta!

Om ni göra några ändringar i Mspecs efter att ni publicerat behöver ni gå in på respektive marknadsplats, i Mspecs, och klicka på "hämta ny uppdragsdata" därefter publicera igen. Detta för att den nya informationen ska uppdateras på respektive marknadsplats.