Ni börjar med att lägga in ett godkännande från er säljare:

1. Gå in på marknadsfliken i vänstermenyn.

2. Fäll ut fliken "Marknad".

3. Gå ner till de två bockrutorna, bocka i båda två om ni vill skicka slutpriser.

Ni går vidare till att avpublicera er Hemnet-annons med slutpris:

1. Gå till marknadsfliken i väntermenyn

2. Fäll ut fliken "Publicera".

3. Klicka på "Öppna" i Hemnet-rutan.

4. Se till att bocken bredvid "Visa objekt som såld vid avpublicering" är ibockad.

5. Klicka på knappen "Avpublicera".

Nu är Hemnet-annonsen avpublicerad med status "såld" på Hemnet.

Det spelar ingen roll vilken status objektet har i Hemnet-rutan, den kommer att avpubliceras ändå.

För att visa vilket slutpris objektet fick, följer ni stegen nedan:

1. Gå till fliken "Slutpris".

2. Bocka i rutan "Visa slutpris publikt".

3. Lägg in slutpriset & kontraktsdatum.

4. Klicka på "Uppdatera slutpris på Hemnet".