Den informationen du fyller i kontaktkortet kommer med ut på dokument m.m.

Om personen har skyddad identitet, skriv t.ex. "Skyddad" som förnamn och "Identitet" som efternamn, bocka i bocken för "skyddad identitet" och klicka på knappen

När du har klickat på knappen "Hantera identitet" så måste du sätta ett lösenord för att komma åt personens uppgifter

När du klickat på OK så kommer du in till fönstret där du kan lägga in personens uppgifter (kommer inte att skrivas ut någonstans)

Exempel på hur det ser ut i ett förmedlingsuppdrag: