Den informationen du fyller i kontaktkortet kommer med ut på dokument m.m.

Om personen har skyddad identitet, skriv t.ex. "Skyddad" som förnamn och "Identitet" som efternamn, bocka i bocken för "skyddad identitet" och klicka på knappen:

När du har klickat på knappen "Skyddad identitet" så måste du sätta ett lösenord för att komma åt personens uppgifter:

När du klickat på OK så kommer du in till fönstret där du kan lägga in personens uppgifter (kommer inte att skrivas ut någonstans):

Exempel på hur det ser ut i ett förmedlingsuppdrag: