För att komma åt era kontors- och företagsinställningar behöver ni ha adminbehörigheter. Om ni inte ser dessa inställningar under er profil ber vi er kontakta någon på ert kontor med dessa behörigheter alternativ kontakta Mspecs support.

Sidfötter för fakturan kan ändras på två olika ställen, om ni har ett eller flera kontor upplagda i Mspecs gör ni detta under era kontorinställningar. Om ni inte har några kontor upplagda under era kontorsinställningar läggs detta in under era företagsinställningar.

Om ni har flera kontor upplagda i Mspecs följer ni stegen nedan:

1. Klicka på er profil uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Klicka er in på "Kontorsinställningar".

3. Klicka därefter in er på det kontoret ni vill ändra era sidfötter för.

4. Under fliken grunddata, som ni automatiskt hamnar på, skrollar ni längst ner på sidan.

5. Här kan ni ändra era sidfötter.

Om ni inte har några separata kontor upplagda under era kontorsinställningar följer ni stegen nedan:

1. Klicka på er profil uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Klicka er in på "Företagsinställningar".

3. Klicka på fliken "Dokumentinställningar".

4. Ändra era sidfötter längst ner i fliken.