När du är inloggad i Mspecs kan du trycka uppe i högra hörnet på ditt namn och sedan på "företagsinställningar".

I fliken "Externa tjänster" behöver du fylla på med information till de olika marknadsplatserna för att det ska fungera att föra över annonsen.

När du fyllt i alla uppgifter i "externa tjänster" behöver du gå in i objektet som ska publiceras och vidare till "marknad" i vänstermenyn och till fliken "publicera" för att skicka iväg annonsen.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Är din Mspecslicens uppdelad i kontor och du vill publicera dina objekt på olika sidor på marknadsplatserna, har du även möjlighet att gå till "kontorinställningar" i högra hörnet på ditt namn, för att redigera i "Externa tjänster" på kontorsnivå (du behöver ha adminrättigheter för att komma åt kontors- och företagsinställningar).