När ni ska publicera för första gången behöver ni se till att era inställningar i Mspecs är rätt.

För att komma åt era kontors- och företagsinställningar behöver ni ha adminbehörigheter. Om ni inte ser dessa inställningar under er profil ber vi er kontakta någon på ert kontor med dessa behörigheter alternativt kontakta Mspecs support.

1. Börja med att klicka på er profil uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Gå till era "Företagsinställningar"

3. Klicka sedan på fliken "tjänster".

4. Scrolla ned till " Externa marknadsplatser"

Ni fyller här i informationen på de marknadsplatserna ni kommer att använda er av. I vissa fall behöver ni kontakta leverantören direkt, de förser er då med era inloggningsuppgifter, i dessa fall står det t.ex. "Kontakta support@objektvision.se för att få ett kundnummer och lösenord".

När ni fyllt i alla uppgifter under "Externa marknadsplatser" går ni in i objektet som ni vill publicera. Går vidare till "Marknad" i vänstermenyn sedan in på fliken "Publicera" och letar upp önskad plattform för att publicera annonsen.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Om er licens är uppdelad i kontor behöver ni istället göra samma inställningar som ovan under era kontorsinställningar.

1. Klicka på er profil uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Gå till era "Kontorsinställningar".

3. Klicka er in på ert kontor.

4. Gå till fliken "Externa tjänster".

4. Fyll in uppgifterna på önskade marknadsplatser.

I vissa fall behöver ni kontakta leverantören direkt, de förser er då med era inloggningsuppgifter, i dessa fall står det t.ex. "Kontakta support@objektvision.se för att få ett kundnummer och lösenord".

När ni fyllt i alla uppgifter under "Externa tjänster" går ni in i objektet som ni vill publicera. Går vidare till "Marknad" i vänstermenyn sedan in på fliken "Publicera" och letar upp önskad plattform för att publicera annonsen.