Om ni tillhör ett kontor fyller ni i fältet "utskriftort" under kontorsinställningar.

För att komma åt kontors- och företagsinställningar behöver ni ha adminbehörigheter. Om ni inte ser dessa inställningar under er profil ber vi er kontakta någon på ert kontor med dessa behörigheter alternativ kontakta Mspecs support.

1. Gå till er profil uppe i högra hörnet i Mspecs.

2. Klicka på era "Kontorsinställningar".

3. Klicka på ert kontor.

4. Stanna på fliken "Grunddata".

5. Nere till vänster under "Utskriftsort" skriver ni in er ort.

Om ni inte har ett kontor i er licens hittar ni fältet "Utskriftsort" under era dokumentinställningar.

1. Gå till er profil upp i högra hörnet i Mspecs.

2. Klicka på era "Företagsinställningar".

3. Fäll ut fliken "Dokumentinställningar".

4. Till vänster kan ni skriva in orten vid "Utskriftsort".