Koppla ert office365

1. Klicka på ert namn uppe i högra hörnet.

2. Gå till "Mina inställningar" i menyn.

3. Öppna fliken "kalender- och mailinställniningar".

4. Klicka på knappen "LOGIN OFFICE365".

Nu kommer ni antingen skickas till en sida för inloggning alt. kommer den känna av att ni är inloggad på er mejl på datorn, och koppla mot den.

6. När allting är klart kommer det stå "LOGOUT OFFICE 365".

Var 14:e dag kommer du att behöva logga in på nytt.

Kalendern:

Du hittar din kalender genom att klicka uppe i högra hörnet på ditt namn sedan "Kalender".

Du hittar även din kalender inne i objektet längst ner i vänstermenyn.

Lägg till händelse i kalendern:

1. Klicka på knappen "Lägg till händelse" i kalendern.

2. Fyll i namn på händelnsen.

3. Ni kan bjuda in någon annan till händelsen genom att skriva in mejladressen och klicka på "lägg till".

4. Skriv med fritext vad händelsen innebär.

5. Fyll i om händelsen gäller en viss period eller heldag (datum & tid).

6. Avsluta med att klicka på "lägg till händelse".

Kalenderbokning direkt från systemet

På samtliga ställer där ni ser ett kugghjul till höger om en kalendersymbol i systemet kan ni boka en händelse till er kalender.

1. Klicka på kugghjulet

2. Bocka i rutan "Boka i kalender".

3. Fyll i starttid och sluttid / heldag, plats och påminnelse.

4. Bocka för personerna ni önskar bjuda in till kalenderbokningen.

5. Avsluta med att klicka på "Skicka kalenderbokning".

OBS! Om det helt plötsligt inte fungerar att skicka mejl till exempelvis säljaren, så har det troligtvis hänt något med kopplingen till Office365. Gå då in på kalender och mejlinställningar och klicka "login", så ska det fungera igen.