Inställningar

1. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet.

2. Gå till "Mina inställningar".

3. Gå in på fliken "kalender- och mailinställningar".

4. Logga in via google-konto eller Office 365.

Var 14:e dag kommer du att behöva logga in på nytt.

Kalender

Du hittar din kalender genom att klicka uppe i högra hörnet på ditt namn, och sedan "Kalender".

Du hittar även din kalender inne i objektet längst ner i vänstermenyn.

Så här ser kalendern ut:

Lägg till nya händelser genom att klicka på den orangea knappen uppe till höger,"NY".

På ett flertal ställen i objektet finns det möjlighet att lägga till en händelse i kalendern genom att bocka i en ruta. T.ex kontraktsdatum och visningar.

Visning

När du lägger till en visning bockar du i om du vill lägga till händelsen i din kalender.