Läs mer om hur ni arbetar i mäklarjournalen nedan eller se filmen nedan:

I varje flödessteg i ett uppdrag finns mäklarjournalen som en egen flik. Tanken är att ni kontinuerligt ska arbeta med den genom mäklarprocessen och bocka i när uppgifter är utförda.

1. Klicka på det flödessteg ni befinner er i vänstermenyn (t.ex. intag, marknad, visning etc.).

2. Öppna fliken "Mäklarjournal". I respektive mäklarjournal-flik finns en notis om hur många uppgifter som inte ännu är utförda.

3. Bocka i de uppgifter ni utfört under dagen, då registreras dagens datum.

4. Behöver ni lägga till ett annat datum eller bifoga mer information, kan ni klicka på plustecknet och uppdatera informationen.
    Ni kan ändra datum, lägga till kommentar, bifoga en fil, ändra vem uppgiften är utförd av samt bocka i om det är en uppgift som inte ska finns med vid utskrift.
  5. Den fullständiga mäklarjournalen skriver ni ut genom att klicka på Mäklarjournal-knappen i vänstermenyn på objektet.

6. Om ni behöver lägga till annan information som inte platsar på någon av de andra delarna i mäklarjournalen, finns "Annat".
    Den fliken hittar ni om ni klickat på Mäklarjournal-knappen i vänstermenyn i objektet.

7. Ni kan välja att bifoga mäklarjournalen i ett e-postmeddelande genom att klicka på knappen "E-posta mäklarjournalen".

8. Klicka på "Skriv ut mäklarjournalen" om ni vill att en PDF ska genereras och skrivas ut.