Här nedan finner ni handledning för Mspecs WordPress api plugin (PHP).

WP-pluginet kan du använda och redigera som du önskar, men utan vårt stöd. Vi ansvarar inte för hur installationen fungerar i annan miljö än vår egna.

wordpress_plugin_howto är anvisningar hur man använder Mspecs WordPress-plugin samt inställningar rörande detta. Börja här om du inte förut har använt Mspecs WordPress-plugin eller behöver mer kunskap. Observera att punkt 3b gäller det nya pluginet (mspecs_v2.3). Saknas denna sida görs inställningarna i Conf.php.

wordpress_api_referens är en referens för Mspecs Api gällande WordPress-pluginet. Är av en mer teknisk art än wordpress_plugin_howto och innehåller detaljerad information kring vilken typ av data man kan få tag i samt hur.

wordpress_plugin_how_it_works är en teknisk genomgång om hur plugginet fungerar. Är av en mer teknisk art än wordpress_plugin_howto och innehåller b.la flödesdiagram samt detaljer för hur pluginet bygger upp sidor.

mspecs_v2.3 är en uppdaterad beta-version av Mspecs (se nedan). Pluginet kräver PHP7. Observera att pluginet inte är kompatibelt med Gutenberg i nuläget. Framtida versioner bör kunna stödja Gutenberg. Se CHANGELOG.md i mspecs_v2.3 mappen för mer information kring skillnaderna mellan pluginen.

mspecs är själva WordPress-pluginet. Observera att plugginet kör PHP7 så detta är ett krav. Observera att plugginet inte är kompatibelt med Gutenberg. Detta är vår gamla version, bör endast användas om ni har problem med plugginet (mspecs_v2.3) ovan .

mspecs-theme är vårt tema som är anpassat till pluginet. Det går att använda andra teman men detta är det vi själva använder.

Om ni har förslag till ändringar och förbättringar i pluginet välkomnar vi det tacksamt!