Här nedan finner ni handledning för Mspecs WordPress api plugin (PHP).

WP-pluginet kan du använda och redigera som du önskar, men utan vårt stöd. Vi ansvarar inte för hur installationen fungerar i annan miljö än vår egna.

wordpress_plugin_howto är anvisningar hur man använder Mspecs WordPress-plugin samt inställningar rörande detta. Börja här om du inte förut har använt Mspecs WordPress-plugin eller behöver mer kunskap.

wordpress_api_referens är en referens för Mspecs Api gällande WordPress-pluginet. Är av en mer teknisk art än wordpress_plugin_howto och innehåller detaljerad information kring vilken typ av data man kan få tag i samt hur.

mspecs är själva WordPress-pluginet. Observera att pluginet kör PHP7 så detta är ett krav.

mspecs-theme är vårt tema som är anpassat till pluginet. Det går att använda andra teman men detta är det vi själva använder.

Om ni har förslag till ändringar och förbättringar i pluginet välkomnar vi det tacksamt!