1. Klicka på dokumentfliken i vänstermenyn. Välj sedan knappen för marknadsvärdering.

2. Önskar du lägg till en bild kan du bocka för rutan "med bild". Information som man lagt in i objektet kommer per automatik in i marknadsvärderingen, övriga fält kan man komplettera själv.

3. För att lägga till en handläggare klicka på knappen "välj mig" eller "lägg till handläggare". När du valt det kan du sedan välja "lägg till beställare". Klicka spara knappen längst ned när du är klar med din marknadsvärdering, den kommer sedan att sparas bland dina andra dokument.