Om ett företag ska signera ett dokument via Verified, måste ni först skapa en säljare/köpare i Mspecs som är markerad med "företag".

Klicka på fliken "anställda" när företaget är sparat och lägg in en eller flera personer som ska signera för företaget. Klicka på "Ny extern kontakt", personen som ska signera för företaget måste vara ibockad med alternativet "kontakt".

Viktigt för att kunna spara kontakten är att fylla i e-post, personnummer och välj ert kontor som kontakten ska tillhöra.

När kontakten är sparad under anställda, kan ni som vanligt öppna dokumentet som ska signeras och skicka iväg via Verified. Glöm inte att bocka i samtliga som ska signera.

Manual hur flera firmatecknare/anställda läggs in som ska signera på ett fysiskt dokument, klicka här.