• Dokumentpaket – när man skapar ett paket ser admin endast sina egna kontorsdokument samt licensens dokument.

• E-signering – nu finns möjlighet att lägga in Firmatecknare som ska e-signera för ett företag.
    I kontaktkortet för företaget lägger man in firmatecknarna som anställda.
    Personerna du lagt in som anställda kommer att föreslås vid e-signeringen. Där kan du också välja bort en person som kanske inte ska e-signera.

• Faktura – nytt fält för ”Er referens”.

• Fönsterskylt – inställning för färger, antingen standard eller företagets egna inställningar.

• Hemnetöverföring – bättre översikt innan publicering.
    Nu är första fliken en översikt som visar all info som förs över till Hemnet. Om allt ser bra ut i översikten så kan man direkt klicka på publicera. På så vis sparas många klick jämfört med tidigare. Om något behöver ändras så gör man det som vanligt via flikarna till vänster.

• Kommersiella – cashflow-kalkylen går nu att exportera till Excel.

• Objektsinfo – Nu kan man öppna och stänga alla flikar med en knapp.

• Objektsinfo - nu går det att markera en flik som ”klar”. Markera med krysset ute till höger då markeras fliken. Skapar bättre överskådlighet när man matar in fakta på ett objekt.

• Projekt – alla köpare går nu att exportera till excel

• Postnummer via Hitta.se – skriver man i gatuadress och sedan ort så kommer postnumret att hämtas.

• Säljare/Köpare – skicka SMS – enkelt att lägga till t.ex. säljare 2 när man skickar sms. Klicka i ”Till-rutan”, då kan du lägga till säljare/köpare 2 mobilnummer.

• Visningsuppföljning - det går nu att sätta en ”Nollbudare” som ”Ej intresserad”.