• GDPR - URL till egen GDPR-hemsida.
  • Kontakter - Nu kan du söka fram kontakter med hjälp utav filter (förnamn, efternamn, etc.)
  • Kontakter - Lista säljare och köpare - Välj att filtrera på tillträdesdag.
  • Lantbruk - Byggnadstyp "Övrigt" har nu möjlighet att vara publik.
  • Objektsbeskrivning - Rubrik har ändrats till Fastighetstyp på kommersiell och lantbruk samt Lokaltyp på Lokal

Åtgärder

• Objektsbeskrivning i mobilen - Rubriker och text går nu tydligt att läsa av.
  • Visningsdetaljer - Scrollfunktionen har förbättras i listan vid många spekulanter.