Publicera till Hemnet

Nytt utseende och överföring till Hemnet från och med 2019-02-24.

1. Menyraden är flyttad till vänster sida av Hemnet-formuläret. Gå igenom alla delar i menyn för att kontrollera uppgifterna.
  2. När allt är ifyllt kan du publicera annonsen.
  3. När det är dags att avpublicera annonsen kan du välja att klicka på "avpublicera" för att exempelvis pausa publiceringen en tid (om bostaden inte blivit såld).
    Du kan även klicka på "Sätt annonsen som såld".  Då får du möjligheten att skicka in slutpris och kontraktsdatum till statistiken på Hemnet.

Sätt annonsen som såld

För att skicka slutpris och statistik till Hemnet behöver du klicka på knappen "Sätt annonsen som såld" och genomföra steg 1 och 2 i bilden nedan:

1. Fyll i fälten försäljningspris och kontraktsdatum samt bocka i om försäljningspriset ska visas publikt.
  2. Klicka på "publicera försäljning" för att skicka uppgifterna till Hemnet.

Publicera projekt på Hemnet

Fristående bostäder är ett koncept från den gamla Hemnet publiceringen där man kunde publicera dubbletter av fastigheter. En fastighet kunde publiceras ihop med projektet och så kunde man publicera samma fastighet utanför projektet. Detta är nu ersatt av "Huvudbostäder". Vi råder er därför att avpublicera alla fristående bostäder och använda er av "Huvudbostäder" (3) istället.

1. Menyraden är flyttad till vänster sida av Hemnet-formuläret. Gå igenom alla delar i menyn för att kontrollera uppgifterna.
    Gå in under "bostäder" för att välja vilka bostäder som ska publiceras till Hemnet.
  2. Sidan är uppdelad i två listor, "Publicerade bostäder" och "Ej publicerade". Klicka på publicera (2) för att flytta objektet till listan med "publicerade bostäder".
  3. Alla objekt som läggs till under "publicerade bostäder" kommer att finnas med i projektet på Hemnet.
    Du har möjlighet att välja fem huvudbostäder (3), de bostäderna kommer även att vara sökbara utanför projektet som fristående annonser. Markera med krysset under "huvudbostad" vilka fem det är.
    Klicka på knappen "Gå till uppdrag" på de valda huvudbostäderna och komplettera med information i Hemnet-formuläret under publicera-fliken och publicera även från objektet för att få med all information till Hemnet.
  4. Klicka på "spara och publicera" för att skicka annonsen till Hemnet.
  5. Klicka på "avpublicera" när hela annonsen ska avpubliceras.