1. Börja med att klicka på fliken publicera, sedan väljer du alternativet Hemnet under marknadsplatserna.

2. När du klickat på Öppna knappen får du upp själva Hemnet formuläret, här hämtas det in grunddata från ditt objekt men vissa fält är markerade med stjärna och är obligatoriska. Gå igenom hela vänstermenyn från Grunddata för att all information blir korrekt i din annons. När du är klar, klicka på knappen Spara och sedan Publicera. Statusen kommer då ändras till publicerad, när du godkänt annonsen i din Hemnet portal.