Tidseparerade visningar
Börja med att öppna fliken visningsdetaljer och klicka på knappen "lägg till visning" för att lägga till tidseparerade visningar.

1. Klicka på "Tidseparerade visningar" i de övre alternativen.
  2. Välj datum.
  3. Ange starttid för den första visningen.
  4. Välj vilken mäklare som kommer att hålla i visningen om det finns flera i uppdraget.
  5. Ange längd för varje visning i minuter.
  6. Skriv in antalet visningar du önskar göra bokningsbara.
  7. Välj hur många som ska kunna boka in sig per visning.
    Observera att det här alternativet avser bokningar från hemsidan vilket ännu inte är möjligt. Inom några veckor kommer det att vara möjligt för er webbyrå att anpassa hemsidan för den funktionen.
  8. Välj att få en påminnelse vid ett visst angivet lediga tider.
  9. Bocka i "Visa på internet" för att visningen ska visas på era marknadsplatser vid publicering.
  10. Klicka på "Lägg till" när du är klar med inställningarna.
  11.  Klicka på "lägg till spekulant" för att manuellt boka in en person på den önskade visningstiden. Här går det att lägga till fler spekulanter per visning än det angivna antalet i punkt 7 i bilden ovan. Begränsningen (punkt 7) avser endast bokningar från hemsidan.
  12.  Lägg till en spekulant genom att söka bland kontakter i er licens, ange ett sökord i fältet och klicka sedan på "hämta" eller välj alternativet "Fyll i formuläret manuellt".
  13. Om visningarna börjar bli fullbokade kan du enkelt klicka på "Lägg till" och utöka tiden med ytterligare en visning.

Tillåt boka visningar från hemsida

Nu är det möjligt att låta spekulanterna att boka in sig på visning direkt i från hemsidan.

1. Klicka i alternativet "Tillåt Boka visningar från hemsida"
  2. På hemsidan kan spekulanten välja en visning.
  3. Spekulanten fyller i kontaktuppgifter och godkänner lagring av data enligt GDPR.
  4. Spekulanten får ett bekräftelse mail med en länk att klicka på:
  5. Då visas en bekräftelse:
  6. Mäklaren behöver lägga till spekulanten som hamnat i karantän i visningsuppföljning.
    Klicka på visningen för att öppna sidomenyn med spekulanter i karantän:
  7. Bocka i spekulanterna i sidomenyn och klicka på knappen "importera med dubblettkontroll":

8. Spekulanterna är nu tillagda på de valda visningarna.