• Visning – tidsbundna visningar som gör det möjligt att dela upp en visning i flera tider.
  • Frågelistan - Nu finns ett "Grupp-alternativ" vid köparens underskrift. Det går att välja bland anonym underskrift eller att systemet hämtar in köparens underskrift.

Åtgärdade brister:

• Dokument – signaturerna har nu rätt plats vid utskrift enl. förhandsvisningen/dokumentredigeringen.
  • Försäljningsrapport – fel vid delning av provision fixad
  • Kommersiella – ny objektstyp ”BRF lokal”
  • Kommersiella – ny fastighetsskatt 2019 och justering av texter
  • Listor – korrekt hantering av mäklare, aktiva/inaktiva i rullgardiner
  • Lista kontakter – sortera företagsnamn i bokstavsordning fixat
  • Nyproduktion – publicering av projekt till Hemnet med kopplade objekt till projekt fungerar igen
  • Visningstider – problemet med att det lades på +30 min på visningen är nu åtgärdat.
  • Försäljningsrapport – fel vid delning av provision fixad
  • Försäljningsrapport - justering på försäljningsrapporten så bolagsadmin kan välja kontor

Leverantörer:

Ny visningsmodul i Mspecs via Infoping!

Nu kan ni låta alla visningsbesökare registrera sig digitalt, och på så sätt automatiskt få in alla kontaktuppgifter i Mspecs.

Efter visningen skickas ett smart sms ut där spekulanterna med ett enkelt knapptryck kan svara på om de är intresserade av bostaden.

Använd rabattkod "feb19" vid ordertillfället, så får du prova verktyget helt gratis! (rabattkoden kan användas upprepade gånger t.om 1/3 -2019.)

Läs mer här:

https://infoping.net/sv/maklare/

Här finns instruktion för hur du använder Visningsmodulen via Mspecs

https://infoping.net/pdf/visningsmodulen_mspecs.pdf

Vid frågor kontakta info@infoping.net eller ring 018-681625