Nya funktioner/förbättringar:

• Provision – kryss för tilläggstjänster
  • Lantbruk - nytt dokument "Depositionsavtal - handpenning vid fastighetsreglering".

Åtgärdade brister:

• Brevmall – varning när man väljer ny mall eftersom det tar bort allt det som redan är skrivet.
  • Dokument – dra in fält på mobilen fungerar igen.
  • Dokument – andel visas när man väljer ”Info utan tel. och mail”.
  • Dokument – radbrytningar fungerar som det ska.
  • Dokument – klistra in texter från klippboken.
  • Hemsida – vattenareal visas korrekt i Mspecs hemsidestandard.
  • Hemnet – typ 440 – andel i bostadsförening tillagt.
  • Kommersiella – ny kategori för filer ”Cashflow kalkyl”.
  • Marknad – fönsterskyltarna, PDF HTML texter nu tillsnyggat.
  • Matchningsfält – nu fungerar matchningen med egna matchningsfält.
  • Matchningsbrev – mindre logga för vissa format.
  • Mäklarjournalen – fel i fält nu fixat.
  • Objektbeskrivning – vid markering blev texten dubbel på utskriften.
  • Publicera Objektvision – gatuadress max 30 tecken.
  • Projekt – bildhanteringen förbättrad.
  • Rullgardinslista mäklare – visar inte längre inaktiva användare.
  • Utskriftsort – tar nu rätt ort beroende på kontorstillhörighet.
  • Visningsskyltar – fel datum nu fixat.