I Visningsuppföljning kan du efter en visning enkelt sortera/bearbeta alla spekulanter som varit på visningen, vilka som är intresserade och vilka som inte är intresserade.

Visningsuppföljning hittar du genom att gå till "Visning" i vänstermenyn. Här har du en översikt över de spekulanter som är intresserade av ditt objekt.

Du har möjlighet att lägga till nytt bud och redigera budgivaren direkt i listan och lägga in önskemål för matchning mot andra objekt.

De spekulanter som du lagt till under fliken "Spekulanter" kommer även att visas under denna flik.

Nedan finner du manual som beskriver alla steg.

Här ovan ser du hur listan ser ut från start.

1. Sökfält för att hitta specifik kontakt.
  2. Lägg till ny kontakt/spekulant.
  3. Bocka i spekulant längst ut till höger för möjlighet att skicka SMS eller skriva ut spekulantlista.

Genom att dra muspekaren över spekulantens namn kan du öppna sidomenyn genom att klicka på den lilla boxen som dyker upp.

Du har då möjlighet att redigera status på spekulanten till "Intresserad" eller "Inte intresserad".

Om en spekulant har lagts till som budgivare/nollbudare kommer statusen att automatiskt ändras till "Budgivare" och fältet låser sig, dvs. det går inte att ändra status.

1. Klicka här för att öppna sidomenyn till höger.

I sidomenyn har du möjlighet att:

2. Fylla i information om nuvarande boendesituation.
  3. Boka/Avboka tid för visning.
  4. Lägga nytt bud och se budhistorik.
  5. Lägga till önskemål för matchning.

Under fliken "Budgivning" ser du tidigare bud som lagts in, du har även möjlighet att:

1. Redigera budgivare.
  2. Lägga till ett nytt bud på det aktuella objektet.

Under fliken "Önskemål" har du möjlighet att lägga in önskemål för matchning även till andra objekt. Se manual för matchning, klicka här.

Under kontakten i  visningsuppföljning har du även möjlighet att:

1. Ringa ett samtal via en applikation, exempelvis Skype.
  2. Skicka SMS från systemet.
  3. Redigera kontaktinformationen på spekulanten.

Du har även möjlighet att sortera efter olika kolumner, exempelvis namn.