Nya funktioner/förbättringar

1. Bostadsrätter – Mäklarsamfundets länk till information om årsavgift och driftkostnader

2. Kommersiella – spara Hyresgästlistan sammanställning som PDF i filer

3. Kvitto – tittar om det finns ett tillträdesdatum och om inte så anges dagens datum som standard
  4. Kvitto – knapp för att addera tillägg

5. BRF – möjlighet att frikoppla uppdrag från bostadsrättsförening (under fliken Bostäder)

6. Nyproduktion – vid uppladdning av bilder sätts första bilden som huvudbild om det inte är satt sedan tidigare
  7. E-post – nu med tillgång till klippboken
  8. Objektvision – publicera flera handläggare (Ansvarig mäklare plus annan kontakt)
  9. Budgivningssidan – URL till mäklares hemsida på budgivningssida tillagd med logga och även under mäklarens information
  10. Budgivning – Budgivare och "nollbudare" - nu ligger en klickbar ikon bredvid namnet på budgivaren som öppnar kontaktkortet

11. Kontakt – kundkännedom med e-legitimation, läs mer här.

Åtgärdade brister

1. Kommande visningar – listan visade enbart en delmängd. Nu är det omgjort med paginering
  2. Rapporter – Totalsumma för provision räknar nu med andel i % per objekt som mäklarna har
  3. Objektvision – teknisk beskrivning kommer nu med till byggnaderna i Objektvision
  4. Kontakt – när man sammanslår en kontakt med en kontakt som tillhör en användare så uppdateras nu kontaktkortet för användaren och den andra kontakten tas bort istället för tvärtom
  5. Lantbruk – texten för skogsplan skriv ut med rätt formatering på objektsbeskrivningen
  6. Lantbruk – diverse fel för publicering Bovision
  7. Visning – kommentar om spekulant visas och skrivs ut korrekt
  8. Mobil – buggfixar
  9. WP - checkbox för "Visa ”Budgivning pågår” på hemsida"
  10. Kapitalvinst – bytt ut + - till knappar
  11. Boendekostnadskalkyl borttagen från spekulant-fliken.
  12. Publicera/Avpublicera hemsida under publicera ligger nu på en egen rad, och de andra knapparna (hemnet, bovision etc..) ligger på en egen rad.